Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Fenchel, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 2 Knoblauchzehen
- 3000 g Tomaten, reif, geviertelt
- 50 g Wermut, trocken, z. B. Noilly Prat
- 1 TL Salz
- Basilikum zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 505 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 484 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Marokkanische Linsensuppe
35min
Kabeljau sous-vide mit Kartoffelstampf
1h 50 min
Kerbel-Cappucchino
35min
Zwiebel Bhaji
45 min
Pochiertes Landei mit Blumenkohl
1h 30 min
Orangen-Creme-Karamell
12h
Italienische Spargelsuppe
30 min
Zitronen-Frischkäse
12h
Maracuja-Crème-brûlée
4h
Rosmarin-Zitronen-Sauce
48 Std.
Kalbsfilet mit Kräuterkruste und Selleriecreme
1 godz. 45 min
Roggenfladen mit pochiertem Ei
1h 30 min