Apparaten en accessoires
Rotweinbirnen
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 20min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Rotwein (trockener Rotwein, z.B. Beaujolais)500 g
-
Zucker100 g
-
Honig1 TL
-
Zimtstangen (ca. 5 g)2
-
Gewürznelken3
-
reife Birnen geschält, geviertelt und entkernt800 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
1 g
Calorieën
853 kJ /
204 kcal
Vetten
0 g
Vezels
3.7 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kaffee-Sabayon
10min
Rhabarber-Parfait
8u. 50min
Gebrannte Eierlikörcreme
1u. 15min
Cumberland-Senf-Sauce
1u. 15min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2u. 45min
Orangenparfait
6u. 30min
Apfel-Calvados-Sorbet
5u. 30min
Birnen im Weißweinsud
35min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min
Cassis-Rotwein-Birnen
24u.
Limoncello-Creme
5u.
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10u.