Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Rotwein (trockener Rotwein, z.B. Beaujolais)
- 100 g Zucker
- 1 TL Honig
- 2 Zimtstangen (ca. 5 g)
- 3 Gewürznelken
- 800 g reife Birnen, geschält, geviertelt und entkernt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Cassis-Rotwein-Birnen
24 godz.
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 Std. 40 Min
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5h 30min
Forellen-Erbsen-Terrine
7 Std. 45 Min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1 Std. 10 Min
Mandelpudding mit Portweinzwetschken
2h 20min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Zwetschgen-Parfait
8h 40min
Zabaglione
15min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min