Rote Sauce zu Fondue

2.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
450 g

Ingrediënten

  • Zwiebel halbiert
    50 g
  • Sardellenfilets, in Öl abgetropft (z. B. Appetitsild)
    5 - 10 g
  • Ketchup
    240 g
  • Senf, mittelscharf
    50 g
  • Öl
    50 g
  • Schnittlauch in dünnen Röllchen
    10 - 20 g
  • Paprika edelsüß
    ¾ TL
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ¾ TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 g

Natrium 995.3 mg
Eiwitten 1.3 g
Calorieën 684.1 kJ / 163.5 kcal
Vetten 11.6 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 1.6 g
Koolhydraten 17 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...