Apparaten en accessoires
Rhabarber-Chutney
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
4 Schraubgläser
Ingrediënten
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben20 g
-
Zwiebeln halbiert150 g
-
Aprikosen, getrocknet, entsteint halbiert100 g
-
Rhabarber in Stücken (2 cm)400 g
-
stückige Tomaten200 g
-
brauner Zucker400 g
-
Apfelessig200 g
-
Salz1 ½ TL
-
Senfkörner2 EL
-
Lorbeerblätter2
-
Cayenne-Pfeffer¼ TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Schraubglas
Eiwitten
4 g
Calorieën
2160 kJ /
516 kcal
Vetten
2 g
Koolhydraten
114 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Erdbeerchutney
35min
Birnen-Chutney
50min
Zwetschgen-Chutney
50min
Kürbis-Apfel-Chutney
50min
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25min
Kirsch-Gewürz-Chutney
30min
Gurken-Relish
1u. 30min
Gelbes Ketchup
45min
Tomaten-Johannisbeer-Chutney
1u. 15min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25min
Brombeer-Zwiebel-Chutney
6u. 50min
Scharfe Pflaumensauce
50min