Apparaten en accessoires
Rote-Bete-Creme mit Meerrettich
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Sonnenblumenkerne75 g
-
Rote Bete vakuumiert, in Stücken300 g
-
Meerrettich aus dem Glas30 g
-
Balsamico, hell10 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Zitronensaft5 g
-
Saure Sahne50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
717 kJ /
171 kcal
Vetten
11 g
Vezels
3.4 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 4/2020
42 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Bärlauch-Hummus
15min
Grüner Kräuteraufstrich
25min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5min
Rote Linsen-Fenchel-Aufstrich
1u.
Brokkoli-Kräuter-Aufstrich mit Eiweißgeröstel
45min
Zucchinicreme
1u.
Feta-Walnuss-Aufstrich
10min
Roter Ziegen-Streich
25min
Rote-Bete-Cashew-Mus mit Meerrettich
10min
Brombeer-Zwiebel-Chutney
6u. 50min
Rote-Bete-Hummus
50min
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
15min