![Rote-Bete-Creme mit Meerrettich Rote-Bete-Creme mit Meerrettich](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e67fc04b-a696-4a9b-941b-64c163ece3ce/Derivates/199c634a-a90d-4223-9687-60d7efc76d4f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g Sonnenblumenkerne
- 300 g Rote Bete, vakuumiert, in Stücken
- 30 g Meerrettich aus dem Glas
- 10 g Balsamico, hell
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 5 g Zitronensaft
- 50 g Saure Sahne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 717 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Möhren-Frischkäse-Aufstrich
10min
Linsen-Curry-Aufstrich
40min
Rote-Bete-Hummus
50 мин.
Rote-Linsen-Aufstrich
35min
Bärlauch-Hummus
15min
Möhren-Apfel-Aufstrich
20min
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
15min
Rote-Bete-Cashew-Mus mit Meerrettich
10min
Forellencreme
10min
Paprika-Auberginen-Mus
1h
Rote Linsen-Fenchel-Aufstrich
1h
Kichererbsen-Frischkäse-Aufstrich
10min