Apparaten en accessoires
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
10 Portionen
Ingrediënten
-
Walnüsse, ohne Schale50 g
-
Rote Bete vakuumiert, in Stücken300 g
-
Schafskäse in Stücken200 g
-
Frischkäse100 g
-
Petersilie ohne Stiele (ca. 5 g)1 Bund
-
Balsamico, hell2 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
595 kJ /
142 kcal
Vetten
11 g
Vezels
1.1 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 4/2016
24 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Rote Linsen-Fenchel-Aufstrich
1u.
Hummus von Rote Bete
15min
Rote-Bete-Cashew-Mus mit Meerrettich
10min
Möhren-Ingwer-Creme
15min
Rote-Bete-Creme mit Meerrettich
25min
Möhren-Apfel-Aufstrich
20min
Kürbis-Kichererbsen-Hummus
1u. 15min
Gerösteter Mandel-Lauch-Aufstrich
1u. 30min
Curry-Nuss-Aufstrich
20min
Walnuss-Tomaten-Aufstrich
15min
Möhrenaufstrich
25min
Feta-Walnuss-Aufstrich
10min