Apparaten en accessoires
Zwetschgen-Chutney
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
3 Gläser
Ingrediënten
-
Pflaumen, getrocknet, entsteint (Soft-Pflaumen), in Stücken150 g
-
Zwetschgen halbiert, entsteint500 g
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben20 g
-
Chilischote rot, entkernt, in kleinen Stücken1
-
Zwiebeln halbiert250 g
-
Senfkörner gelb25 g
-
Gelierzucker 2:1250 g
-
Salz15 g
-
Rotweinessig250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Glas
Eiwitten
9 g
Calorieën
2610 kJ /
619 kcal
Vetten
3 g
Koolhydraten
127 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 5/2018
48 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Erdbeerchutney
35min
Birnen-Chutney
50min
Rhabarber-Chutney
1u. 30min
Aprikosen-Ketchup
45min
Kürbis-Apfel-Chutney
50min
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25min
Marillen-Karotten-Chutney
1684u.
Pfirsich-Chutney
40min
Quittenchutney
55min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25min
Brombeer-Zwiebel-Chutney
6u. 50min
Scharfe Pflaumensauce
50min