Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 4 TL Salz (20 g)
- 4 Prisen Pfeffer
- 400 g brauner Zucker
- ½ TL Piment, gemahlen
- 2 TL Fenchelsamen
- 8 Stängel Thymian
- 2 Lorbeerblätter, frisch
- 350 g Balsamico, dunkel
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1549 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacon-Konfitüre
25min
Feigensenf
1 Std.
Portwein-Zwiebel-Relish
50 Min
Schalottenconfit mit Portwein
1 Std. 10 Min
Balsamico-Schalotten
19h
Cassis-Senf
48 godz.
Zwiebelmarmelade
40 Min
Rotweinbutter
3 Std. 20 Min
Balsamico-Gelee
5 godz. 20 min
Zitrus-Aioli
10 Min
Preiselbeer-Chutney
20 Min
Rote Mojo Sauce
10 Min