Apparaten en accessoires
Pilz-Wein-Cremesauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
725 g
Ingrediënten
-
getrocknete Steinpilze12 g
-
Wasser30 g
-
Champignons frisch, in Scheiben (5 mm)100 g
-
Butter kalt, in Stücken50 g
-
Schalotten halbiert60 g
-
trockener Weißwein120 g
-
Hühnerbrühe200 g
-
Sahne125 g
-
Mehl25 g
-
Salz¼ - ½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 725 g
Natrium
1636 mg
Eiwitten
13 g
Calorieën
3309 kJ /
789 kcal
Vetten
62 g
Vezels
10.3 g
Verzadigd vet
49 g
Koolhydraten
27 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mmmhh, cremig!
42 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Pfifferlinge in Speckrahm
55min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1u. 25min
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1u.
Tintenfischringe aglio e olio
1u. 20min
Sauce Soubise
30min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min
Pilzcremesuppe mit Schinken-Semmelknödeln
1u. 10min
Pilzsauce
35min
Pilz-Pesto
40min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1u. 30min
Pilz-Sahne-Sauce
30min
Champignon-Rahmsuppe
35min