Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gebeizte Meerforelle
- 300 g Meerforellenfilet, Lachsforellenfilet oder Saiblingsfilet
- 200 g Salz
- 300 g Rohrzucker
- 200 g Fenchelknollen mit Fenchelgrün, in Stücken
- 25 g Weißwein
- 30 g Orangensaft
- 20 g Zitronensaft
- 1 EL Gin
- 10 g Dill, frisch
- 10 g Petersilie, frisch
- 5 g Estragon, frisch
- 2 EL Fenchelsamen
- 1 EL Korianderkörner
- 1 TL weiße Pfefferkörner
- 2 Mandarinen
- 1 - 2 EL Mandarinensaft, frisch gepresst
- 3 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
Fenchelsalat und Fertigstellung
- 300 g Fenchelknollen mit Fenchelgrün
- 3 EL Mandarinensaft, frisch gepresst
- 2 EL Rapskernöl
- 1 Msp. Fenchelsamen, gemahlen
- ½ TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 4 geh. TL Kaviar von der Forelle (ca. 40 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 782 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
20 min
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30 min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
8 Std.
Sylter Guacamole
10 min
Seeteufel in Sauce
1 godz.
Seehecht mit Safran-Kartoffelpüree
50 Min
Cassis-Rotwein-Birnen
24 Std.
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24 Std.
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min