Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ziegenkäse-Soufflé und Porree
- Butter zum Einfetten
- 40 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 130 g Milch
- 140 g Ziegenfrischkäse
- ½ TL Salz
- 2 Eier, getrennt
- 500 g Wasser
- 300 g Porree, nur die weißen Teile, in Ringen (5 mm)
- 50 g rote Paprika, in Würfeln (1 cm)
Joghurtsauce
- 60 g Ziegenfrischkäse
- 125 g Joghurt, 1,8% Fett
- 6 Stängel Schnittlauch, in Röllchen
- 2 - 3 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1089 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Lachsfilets mit Sauerampfersauce
35min
Focaccia mit Birnen und Gorgonzola
1h 55min
Orangensoufflé
50min
Pfirsichschaum
10 min
Schwertfisch-Roulade sizilianisch
1h
Karamellcreme (Flan)
3h
Zwiebel-Ricotta-Küchlein mit Salbei
1h
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2h 20min
Rotbarben-Mousseline mit Mittelmeersauce
1 Std. 35 Min
Kaffee-Sabayon
10 min
Äpfel mit Cidre-Sabayon
40 Min
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45 min