Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g neutrales Öl
- 1 TL Szechuan-Pfeffer-Pulver (siehe Tipp)
- 500 g Schweine-Rippchen (Schälrippchen), in Stücken (6 cm), siehe Tipp
- 20 g Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 15 g Sojasauce
- 300 g Sauerkraut, aus der Dose (siehe Tipp)
- 500 g Wasser
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (5 cm)
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1078 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20 min
Forelle Blau mit Ofenkartoffeln
1h 10min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1h 30min
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1h 30min
Pekingsuppe (酸辣汤)
45 min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1h
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1h 40min
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1h
Asiatische Gemüse-Hühner-Suppe
2 godz.
Hähnchenkeulen mit Thai-Gemüse
1h 10min
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1h 30min