Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g neutrales Öl
- 1 TL Szechuan-Pfeffer-Pulver (siehe Tipp)
- 500 g Schweine-Rippchen (Schälrippchen), in Stücken (6 cm), siehe Tipp
- 20 g Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 15 g Sojasauce
- 300 g Sauerkraut, aus der Dose (siehe Tipp)
- 500 g Wasser
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (5 cm)
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1078 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gulasch Stroganoff
1 Std. 10 Min
Geflügelfond
1h
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Putenkeulen im Speckmantel mit Kartoffeln
1 godz. 40 min
Kaninchen in Tomatensauce
50 min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1h 30 min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1h
Kaninchen in Barolosauce
1h 15min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1h 30 min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20min