Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinatteig
- 4 Eier, getrennt
- 2 Brötchen, eingeweicht, ausgedrückt
- 300 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
Rührei-Käse-Belag und Fertigstellung
- 280 g Gouda, mittelalt, davon 200 g in Stücken und 80 g in Streifen
- 4 Eier
- 50 g Milch
- 1 TL Kräutersalz
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Butter
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1011 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1h
Sellerie-Schnitzel mit Pilz-Tomaten-Sugo
1h
Spinatpfannkuchen vom Blech
35min
Buchweizencrêpes mit Camembert und frischen Kräutern
1 Std. 20 Min
Windbeutel mit Erbsenmousse
4 Std.
Kartoffel-Flammkuchen
40 min
Kürbisauflauf
1 Std. 50 Min
Süßkartoffelklöße auf Porree-Pilz-Ragout
1 Std. 20 Min
Falsche Gnocchi
1h
Erdäpfel-Spinat-Krapfen
1h 25min
Auberginen mit Amaranthfüllung
40 min
Wirsingtarte
1h 30min