Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinatteig
- 4 Eier, getrennt
- 2 Brötchen, eingeweicht, ausgedrückt
- 300 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
Rührei-Käse-Belag und Fertigstellung
- 280 g Gouda, mittelalt, davon 200 g in Stücken und 80 g in Streifen
- 4 Eier
- 50 g Milch
- 1 TL Kräutersalz
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Butter
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1011 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Schafskäse-Turm
1 Std. 10 Min
Blumenkohl-Käse-Pizzen
1h
Spinattorte
1h
Blumenkohl-Puffer mit Rote-Bete-Salat
45min
Spinat-Frischkäse-Schnecke
50min
Sellerie-Schnitzel mit Pilz-Tomaten-Sugo
1h
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1h 15min
Brokkoli-Puffer
1h
Blumenkohl-Flammkuchen
1h 15min
Wirsingtarte
1h 30min
Blumenkohl-Pizza-Happen
1h 20min
Blumenkohl-Spinat-Lasagne
1h 45min