Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 g Butter, in Stücken
- 1 Pck. Strudelteig aus dem Kühlregal (275 g), z. B. von Henglein
- 300 g Bergkäse, in Stücken
- 5 Eier
- 20 g Weißwein, trocken (optioneel)
- 400 g Sahne
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 100 g Walnusshälften, grob zerbrochen
- 150 g Trauben, hell, kernlos, halbiert
- 150 g Trauben, rot, kernlos, halbiert
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2935 kJ / 701 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 52 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 814 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40min
Gedeckte Waldpilz-Tarte
1h 45min
Ricotta-Tarte mit bunten Tomaten
2h
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1h 30min
Fleckerl mit Birnen-Speck-Sauce und Bergkäse
1h
Birnen-Mandel-Zwiebel-Quiche
1h 30min
Vier-Käse-Risotto mit karamellisierten Walnuss-Birnen
35 min
Kräuter-Ricotta-Tarte (Low Carb)
1h 45min
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50min
Parmesan-Mousse mit karamellisierten Weintrauben und Parmaschinken
8h
Blätterteig-Tartes mit roten Zwiebeln und Ziegenkäse
1h
Rucola-Feta-Suppe
35 min