Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Walnusshälften
- 2 - 3 Stängel Minze, abgezupft
- 15 g Balsamico, dunkel
- 20 g Öl
- 20 g Wasser
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Erythrit
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 250 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 10 g Kürbiskerne
- 150 g gemischter Blattsalat, grob zerzupft
- ½ Birne, reif, in Scheiben (ca. 140 g)
- 80 g Hirtenkäse, light, grob zerbröselt
- 100 g Granatapfelkerne (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1738 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 9.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinatsalat mit Avocado und Ei
30 min
Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen
30 min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50 Min
Wassermelonen-Salat mit Macadamiacrunch und Fetacreme
15 Min
Fenchel-Paprika-Salat mit Haselnuss-Dressing
30 min
Lauwarmer Rotkohl-Quinoa-Salat
30 min
Salat mit Ziegenkäse und geröstetem Cashew-Dressing
25 min
Radicchio-Fenchel-Salat mit Avocado
20 Min
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1 godz.
Radicchio-Eichblatt-Salat mit Zitronenvinaigrette
10 min
Lauwarmer Antipasti-Salat
45 min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15 Min