Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Walnusshälften
- 2 - 3 Stängel Minze, abgezupft
- 15 g Balsamico, dunkel
- 20 g Öl
- 20 g Wasser
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Erythrit
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 250 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 10 g Kürbiskerne
- 150 g gemischter Blattsalat, grob zerzupft
- ½ Birne, reif, in Scheiben (ca. 140 g)
- 80 g Hirtenkäse, light, grob zerbröselt
- 100 g Granatapfelkerne (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1738 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 9.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwetschgen-Hähnchen-Salat mit Ziegenkäse
30 min
Spinat-Süßkartoffel-Salat mit Walnuss-Pesto
30 min
Fenchel-Paprika-Salat mit Haselnuss-Dressing
30 min
Spargel-Rucola-Salat mit Erdbeeren an Orangensauce
40min
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1h
Salat mit Ziegenkäse und geröstetem Cashew-Dressing
25 min
Blumenkohlsalat mit Hähnchen
50min
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25 min
Spinatsalat mit Avocado und Ei
30 min
Spinatsalat mit Aprikosendressing und Halloumi
15 min
Radicchio-Fenchel-Salat mit Avocado
20 min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 min