Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Quinoa
- 20 g Olivenöl
- 350 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g Avocado, in Würfeln (2 cm)
- 120 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 150 g Radieschen, halbiert
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Zitrone, unbehandelt, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 2 TL Agavendicksaft
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¾ TL Chiliflocken, getrocknet
- 3 g Knoblauchsalz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 738 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 647 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cashew-Aufstrich
32 Std.
Vietnamesischer Nudelsalat
40 Min
Möhren-Quark-Aufstrich mit Walnüssen
10 Min
Rote-Bete-Cashew-Mus mit Meerrettich
10 Min
Gebackener Lachs mit Zucchininudeln
30 Min
Kürbiskuchen aus den Varoma® Förmchen
50 Min
Zucchini-Salat mit Walnüssen und Feta
25min
Thunfischpizza quattro stagioni
1 Std.
Linsen-Curry-Aufstrich
40 Min
Rote-Bete-Creme mit Meerrettich
25min
Kurkuma-Möhren-Dip
5 Min
Walnuss-Tomaten-Aufstrich
15 Min