Vietnamesischer Nudelsalat

Vietnamesischer Nudelsalat

3.1 18 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Gurke Enden abgeschnitten
    250 g
  • Möhren
    250 g
  • rote Zwiebeln halbiert
    120 g
  • Chinakohl Strunk entfernt, in Spalten
    400 g
  • Frühlingszwiebeln der grüne Teil entfernt
    60 g
  • Vermicelli Glasnudeln
    350 g
  • Wasser kochend, zum Einweichen
  • Knoblauchzehen
    2
  • Koriander abgezupft
    9 Stängel
  • rote Chilischote, frisch nach Wunsch entkernt, in Ringen
    ¼ - ½
  • Fischsauce
    10 g
  • Sojasauce
    50 g
  • Wasser
    40 g
  • Reisessig
    50 g
  • Sesamöl, geröstet
    10 g
  • Zucker
    1 EL
  • Bambussprossen, frisch
    100 g
  • Minze abgezupft
    2 Stängel
  • Erdnüsse, geröstet, gesalzen grob gehackt, zum Garnieren
    2 EL
  • Limette in Spalten
    1

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 574 mg
Eiwitten 12 g
Calorieën 1919 kJ / 459 kcal
Vetten 4 g
Vezels 9.3 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 96 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...