Zwiebel-Bhajis mit Koriander-Chili-Dip

Zwiebel-Bhajis mit Koriander-Chili-Dip

4.3 14 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
12 Stück

Ingrediënten

Zwiebel-Bhajis
  • Zwiebeln halbiert
    300 g
  • grüne Chilischote, frisch nach Wunsch entkernt, in Ringen
    ½ - 1
  • Koriander abgezupft
    10 g
  • Kichererbsenmehl (siehe Tipp)
    100 g
  • Backpulver
    ½ TL
  • Salz
    1 TL
  • Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
    1 TL
  • Kurkuma, gemahlen
    ½ TL
  • schwarze Senfkörner
    1 TL
  • Zitronensaft
    20 g
  • Wasser
    100 g
  • Öl zum Frittieren
Koriander-Chili-Dip
  • Koriander (Blätter und Stängel), in Stücken
    50 g
  • grüne Chilischoten, frisch nach Wunsch entkernt, in Ringen
    1 - 2
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    5 g
  • Zitronensaft
    20 g
  • Griechischer Joghurt (10% Fett)
    50 g
  • Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
    ¾ TL
  • Salz
    ¼ - ½ TL

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Stück

Natrium 649 mg
Eiwitten 10 g
Calorieën 814 kJ / 195 kcal
Vetten 4 g
Vezels 9.9 g
Verzadigd vet 0.3 g
Koolhydraten 34 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...