Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Käse, in Stücken (z. B. Manchego oder Parmesan)
- 100 g Dinkel
- 2 - 3 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 200 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g Olivenöl
- 2 TL Salz
- 1 Prise Zucker
-
80
g brauner Zucker
of 80 g Zucker - ½ rote Chilischote, frisch, ggf. entkernt
- 400 g rote Zwiebeln, geachtelt
- 1 Aubergine, groß
- 40 g Rotweinessig
- 1 Ziegenkäserolle, in 12 Scheiben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 967 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pide mit Gemüsefüllung und Dip
1 godz. 20 min
Gefüllte Muschelnudeln
40min
Vichyssoise mit karamellisiertem Spargel
1 godz.
Fladenbrot mit Ziegenkäse und karamellisierten Zwiebeln
1 godz. 20 min
Zwiebel-Ricotta-Küchlein mit Salbei
1 godz.
Bananen in würziger Karamellsauce
1h 50min
Karamell-Zwetschgen-Tarte
1 godz. 15 min
Auberginen-Kichererbsen-Röllchen
1 godz. 20 min
Auberginenröllchen mit Paneer
50min
Brandteigkrapferl mit Lachscreme
1h 50min
Karamell-Apfel-Tarte
1 godz. 15 min
Käseecken zum Zupfen
1h 50min