Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 740 g Trauben, rot und etwas mehr zum Garnieren
- 85 g Champagneressig oder ein anderer hochwertiger weißer Essig
- 60 g Zucker
- 15 Zweige Thymian und etwas mehr zum Garnieren
- Eiswürfel zum Servieren
- 2 Flaschen Sekt, trocken (à 750 g), gekühlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1092 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiroler Speck-Muffins
40 Min
Spargel mit Chilikruste und Tomatendip
1h
Zwiebelkuchen
1 godz. 10 min
Mini-Quiches mit Enten-Konfit
5 godz.
Bärlauch-Zabaglione
10 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4 godz. 30 min
Ziegenkäse-Törtchen im Möhrenmantel
50 Min
Rosmarin-Käse-Stangen
1 godz. 20 min
Rinderfilet Wellington
3 Std.
Hirschrücken unter der Macadamia-Honigkuchen-Kruste
1 godz. 10 min
Chili-Knoblauch-Sauce (蒜蓉辣椒酱)
35min