Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 740 g Trauben, rot und etwas mehr zum Garnieren
- 85 g Champagneressig oder ein anderer hochwertiger weißer Essig
- 60 g Zucker
- 15 Zweige Thymian und etwas mehr zum Garnieren
- Eiswürfel zum Servieren
- 2 Flaschen Sekt, trocken (à 750 g), gekühlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1092 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Gorgonzola-Soufflé
30 min
Eierlikör-Sabayon
15min
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24 Std.
Geeister Kaffee mit Tonic Water und Zitrone
1h 20 min
Heidelbeersorbet mit Sekt
5 Min
Erdbeer-Frosé
8 Std. 15 Min
Mango-Kokos-Bellini
5 Min
Rosencocktail
10 min
Bruschette mit Melonen-Chutney und Mett
1 Std. 10 Min
Trüffel-Agnolotti mit Burrata-Creme
1h 15min
Birnen-Walnuss-Obazter mit Ziegenkäse
10 min
Mango-Avocado-Salsa
15min