Pinsa mit Rhabarber und Ziegenkäse

Pinsa mit Rhabarber und Ziegenkäse

4.4 50 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 48u.
4 Stück

Ingrediënten

Pinsateig
  • Wasser
    310 g
  • Hefe (erbsengroß)
    1 g
  • Weizenmehl Type 550
    350 g
  • Dinkelmehl Type 630
    50 g
  • Reismehl
    75 g
  • Kichererbsenmehl
    25 g
  • Salz
    2 TL
  • Olivenöl
    10 g
Rhabarber und Fertigstellung
  • Rhabarber (ca. 300 g), in Stücken (5 mm)
    3 - 4 Stängel
  • Zucker zum Bestreuen
  • Crème fraîche (siehe Tipp)
    300 g
  • Honig
    30 g
  • Thymian abgezupft
    1 - 2 Zweige
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Ziegenkäserolle in Scheiben (2-3 mm)
    1
  • Walnusshälften
    20 - 30 g
  • Frühlingszwiebeln in dünnen Ringen
    4

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Stück

Natrium 1991 mg
Eiwitten 26 g
Calorieën 3414 kJ / 816 kcal
Vetten 33 g
Vezels 6.9 g
Verzadigd vet 16 g
Koolhydraten 105 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...