Compatibele versies
Blumenkohl-Couscous-Bowl mit Ponzu-Thunfisch und Wasabi-Mayo
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ponzu-Thunfisch
- 10 g helle Sojasauce
- 5 g Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Honig
- 180 g Thunfisch, frisch, in Würfeln (1 cm) (siehe Tipp)
Blumenkohl-Couscous
- 350 g Blumenkohlröschen
- 10 g Reisessig
- 15 g Erdnussöl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Wasabi-Mayo und Fertigstellung
- 10 g Wasabipaste
- 35 g japanische Mayonnaise (z. B. von Kewpie®)
- 70 g Edamame, TK, aufgetaut, abgetropft
- 6 Stängel Koriander, frisch, abgezupft
- 10 g Röstzwiebeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1757 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 415 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Koreanischer Gurkensalat
25 Min
Fladen mit Champignons und Serrano-Schinken
4h 30min
Rhabarber-Salsa
15 Min
Virgin Apple Cidre Old Fashioned
50min
Kokossuppe mit Pak Choi
25 Min
Curry-Mango-Sauce zum Grillen (vegan)
10 Min
In Avocado gebackene Wachteleier mit Tomaten-Avocado-Stampf
30 Min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50min
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45min
Salat mit Rhabarber und knusprigem Hähnchen
40min
Bunte Spargelbowl mit Jasminreis
1 Std.
Gnocchi-Birnen-Salat mit Radicchio und Gorgonzola
45min