Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Haselnusskerne
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 30 g glatte Petersilie, abgezupft
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 60 g Öl
- 740 g Wasser
- 2 TL Salz
- 50 g Schalotten
- 30 g Butter
- 320 g Risottoreis
- 350 g Schwarzwurzeln, geschält, in Stücken (ca. 3 cm), siehe Tipp
- 60 g Weißwein
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3223 kJ / 770 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1471 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30 min
Spinat-Walnuss-Risotto
35 min
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30 min
Schwarzwurzel-Kartoffel-Ragout mit Salsiccia
1h 10 min
Pflaumen-Bulgur mit Honig-Speck
35 min
Süßkartoffelsalat
1u. 50min
Spinatsalat mit Avocado und Ei
30 min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15min
Gnocchi-Birnen-Salat mit Radicchio und Gorgonzola
45 min
Süßkartoffel-Mais-Cremesuppe
30 min
Zitronen-Joghurt-Panna-Cotta
6 Std. 30 Min
Süßkartoffel-Feldsalat mit Sesam-Ziegen-Camembert
40 min