Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 180 g Sojadrink
- 60 g Wasser
- 140 g Kichererbsenmehl (siehe Tipp)
- 2 TL Knoblauchpulver
- 1 EL Öl
- 1 TL Paprika edelsüß
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 600 g Blumenkohlröschen (ca. 3-4 cm groß)
Buffalo-Sauce und Fertigstellung
- 250 g Ketchup
- 40 g brauner Zucker
- 50 g Wasser
- 10 g Weißweinessig
- 20 g Sojasauce
- 10 g Öl
- 1 - 2 TL Tabasco, nach Geschmack (siehe Tipp)
- 1 TL Paprika de la Vera
- ½ TL Knoblauchpulver
- 1 TL Senf
- ¼ - ½ TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1347 kJ / 322 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1032 mg
Alternatieve recepten
Vegane Bratwurst
1h 20min
Vegane Albóndigas
45min
Veganer Bacon-Ersatz
30min
Bohnen-Strudel
1h 10min
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20 min
Ramen mit karamellisiertem Seitan Hauptgang Menü 3
2h
Pulled-Jackfrucht-Burger
1h
Gebackener Blumenkohl mit süßer Knobi-Glasur und Sesamdip
1h
Vegane Rouladen mit Knödeln und Rotkohl
2 godz. 20 min
Knuspriger koreanischer Tofu
1h 20min
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50min
Udon Blumenkohlcurry
30min