Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Rote Bete, vakuumiert, in Stücken
- 100 g Feta, in Stücken
- 100 g Frischkäse
- 20 g Olivenöl
- 3 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- ¼ - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 4 Scheiben Graubrot
- 1 Avocado, klein, reif, in dünnen Scheiben
- 100 g Lachs, geräuchert, in Scheiben (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2159 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thunfisch-Ei-Creme mit Avocado auf Baguette
1 Std.
Apfel-Cheddar-Salat
25 Min
Avocado-Ei-Spread
25 Min
Frühstücksei mit Lachs und Avocado
20 Min
Eisbergsalat mit Halloumi
40min
Avocado-Egg-Sandwich
30 Min
Grapefruit-Avocado-Salat
25 Min
Kichererbsensalat mit Pampelmuse und Hähnchen
45min
Deftiges Krabbenfrühstück
25 Min
Bagels mit Spinat-Frischkäse-Creme
15 Min
Grünes Sandwich
15 Min
Nizza-Salat
40min