Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Rote Bete, vakuumiert, in Stücken
- 100 g Feta, in Stücken
- 100 g Frischkäse
- 20 g Olivenöl
- 3 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- ¼ - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 4 Scheiben Graubrot
- 1 Avocado, klein, reif, in dünnen Scheiben
- 100 g Lachs, geräuchert, in Scheiben (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2159 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Matjes-Katersalat
55 Min
Ananas mit süßem Pesto
15min
Frühstücksei mit Lachs und Avocado
20min
Lachs-Dill-Muffins
45 min
Avocado-Egg-Sandwich
30 min
Crespelle mit Räucherlachs und Rote Bete-Apfel-Salat
1h
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1h
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min
Lauwarmer Glasnudel-Avocadosalat
35 min
Linsen-Petersilien-Salat mit Forellenfilets
40min
Thunfisch-Salat mit Bulgur und Kidneybohnen
45 min
Okroschka (Kalte Suppe)
1h 10 min