Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Rote Bete, vakuumiert, in Stücken
- 100 g Feta, in Stücken
- 100 g Frischkäse
- 20 g Olivenöl
- 3 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- ¼ - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 4 Scheiben Graubrot
- 1 Avocado, klein, reif, in dünnen Scheiben
- 100 g Lachs, geräuchert, in Scheiben (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2159 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Matjes-Katersalat
55 min
Nizza-Salat
40 min
Matjes mit Radieschensalat
50 min
Deftiges Krabbenfrühstück
25 min
Lauwarmer Rote-Bete-Salat mit Halloumi
1h
Frühkartoffeln mit Flusskrebsen und Dill-Gurken-Creme
40 min
Fenchel-Trauben-Salat
10min
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40 min
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50 min
Lachs-Ei-Wraps mit Senfcreme
35 min
Avocado-Egg-Sandwich
30 min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 Min