Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 300 g Kräuterseitlinge, in Stücken (2 cm)
- 1 - 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 150 g Ricotta
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¾ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 Ei
- 2 EL Milch (20 g)
- 10 Filoteigblätter
- Sesam zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 687 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fladenbrot mit Ziegenkäse und karamellisierten Zwiebeln
1 godz. 20 min
Kärntner Kasnudeln
1 Std. 45 Min
Gemüsepastete in Filoteig
1 godz. 20 min
Ricepaper-Dumplings
40min
Champignons mit Chili-Käse-Haube
40min
Graupen-Rouladen mit Waldpilz-Sauce
1h 30min
Quiche mit Kräuterseitlingen
1 Std. 45 Min
Gnocchi mit Pfifferling-Rahm-Sauce
30min
Vegetarische Maultaschen
1h
Waldpilzgeschnetzeltes mit Laugenkroketten
30min
Schinkenswirls
1 godz. 20 min
Frische Ravioli mit Fischfüllung
2 Std.