Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Wurzelgemüse-Nester
- 100 g Gouda, in Stücken
- 100 g Schalotten, halbiert
- 250 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken (3 cm)
- 100 g Porree, in Stücken (3 cm)
- 100 g Knollensellerie, in Stücken (3 cm)
- 70 g Haferflocken, zart
- 1 Ei
- 20 g Öl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 8 gestr. TL Paniermehl
Kräuter-Mayonnaise und Fertigstellung
- 250 g Sonnenblumenöl
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 5 Eier
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4165 kJ / 995 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 33.3 g
- Vetten
- 84.5 g
- Vezels
- 6.8 g
Alternatieve recepten
Kartoffelpizza
1sa 10 dk
Sellerieschnitzel mit Parmesan-Panade und Joghurtsauce
1 godz.
Erdäpfel-Spinat-Krapfen
1h 25min
Möhrenquiche mit Salbei
1sa 35 dk
Tassenknödel mit Tomaten-Parmesan-Kern
1 godz.
Kartoffel-Spinat-Pizza
1 godz. 5 min
Reisbratlinge mit Apfel-Radieschen-Quark
2 Std.
Gurken-Schinken-Pfannkuchen
1sa 10 dk
Grünkernknödel mit Wurzelgemüseragout
1 godz. 5 min
Labskaus-Nester mit Dip
40min
Gemüsepuffer vom Backblech
40min
Sauerkrautpuffer ratzfatz fertig
20min