Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 170 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Eier
- 30 g Haferflocken, zart
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Muskat
- 1 Knoblauchzehe
- 350 g Blattspinat, TK, aufgetaut, gut ausgedrückt (siehe Tipp)
- 3 Prisen Pfeffer
- 30 g Öl
- 3 EL Butterschmalz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 584 kJ / 140 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 394 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brokkoli-Cheddar-Bites
1 Std.
Chilenischer Maisauflauf
1 Std.
Endivien-Blätterteig-Taschen mit Balsamico
1 Std. 15 Min
Buchweizenstrudel mit Sauerkraut und Kürbis (glutenfrei)
1 Std. 10 Min
Süßkartoffelpizza
1 Std. 10 Min
Gefüllte Süßkartoffeln mit Coleslaw und Bananen-Mayonnaise
1 Std.
Tomaten-Reis-Bällchen
40 Min
Gefüllte Spinattortillas
1 Std.
Herzhafte Germknödel mit gebratenem Gemüse
2h
Gefüllter Spaghetti-Kürbis
1 Std.
Kichererbsen-Kürbis-Puffer mit Feta und Quarkdip
30 Min
Gemüseeintopf mit Polenta
1h 20min