Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 400 g Süßkartoffeln, in Stücken
- 500 g Wasser
- 100 g Reismehl (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 200 g Mozzarella, gerieben
- 6 - 8 Cherry-Tomaten, halbiert
- 8 - 10 Oliven, schwarz, entsteint
- 1 TL Oregano, getrocknet
- Basilikum, abgezupft, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1834 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 814 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kichererbsen-Kürbis-Puffer mit Feta und Quarkdip
30 Min
Süßkartoffel-Quiche
1 godz. 45 min
Spinat-Reibekuchen-Burger
35 Min
Flammkuchen mit Roter Bete und Pflaumen
45 Min
Süßkartoffel-Zucchini-Rösti mit Cashewdip
30 Min
Vegane Kichererbsen-Gemüse-Tarte
1 Std. 10 Min
Gefüllte Süßkartoffeln mit Coleslaw und Bananen-Mayonnaise
1 Std.
Kürbis-Pizza
1 Std.
Quinoa-Burger mit gelbem Ketchup
2h
Gefüllter Spaghetti-Kürbis
1 Std.
Hirse-Kichererbsen-Braten mit Kartoffelpüree
1 Std. 10 Min
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45 Min