Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hirse-Kichererbsen-Braten
- 100 g Hirse
- 35 g Berglinsen, getrocknet
- 1200 g Wasser
- 2 TL Salz
- Öl zum Einfetten
- 220 g Kichererbsen, abgetropft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Walnusshälften
- 20 g Speisestärke
- ¼ TL Pfeffer
Kartoffelpüree
- 1000 g Kartoffeln, mehligkochend, in Scheiben (5 mm)
- 1 TL Salz
- 400 g Sojadrink
- 30 g vegane Margarine, in Stücken
- 1 - 2 Prisen Muskat
Tomatensauce
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 50 g Tomatenmark
- 1 TL Senf
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Petersilie, abgezupft, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2472 kJ / 591 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 92 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 13.7 g
- Natrium
- 2198 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsenbraten
1 godz. 50 min
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1h 20min
Veganes Seitan-Geschnetzeltes mit Spätzle
8 godz.
Vegane Lasagne
1 godz. 50 min
Linsenbraten mit Süßkartoffel-Sellerie-Püree und Brokkoli
1h
Vegane-Bällchen-Pasta
1h 30min
Vegane Kichererbsen-Gemüse-Tarte
1h 10min
Veganes Pilzgulasch mit Semmelknödeln
35min
Safranreisbällchen auf Tomatensauce
2h 30min
Veganer Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Vegane Linsen-Lasagne
3 Std.
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45min