Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 80 g Dinkel
- 225 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Pck. Trockenhefe
- 40 g Olivenöl
- 150 g Wasser
- 1 TL Salz
- 2 TL Majoran, getrocknet
Füllung und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 250 g Rote Bete, roh, klein, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 180 g Möhren, in schrägen Scheiben (5 mm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 150 g Soja-Creme (z.B. Cuisine Soya von Alpro)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Senf, vegan
- 1 TL geräuchertes Paprikapulver
- 30 g Hefeflocken
- 10 g gehobelte Mandeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1577 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegane Käferbohnen-Burger
1h 45 min
Kartoffel-Mandel-Taler mit Bohnen und Tomatensauce
50 Min
Bohnen-Burger (vegan)
1h 20 min
Spinat-Tomaten-Quiche
1h 45 min
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30 min
Pulled-Jackfrucht-Burger
1h
Gebratene Kräuterpolenta auf Ratatouille (vegan)
1h
Dinkelrisotto mit Mangold (vegan)
8 godz. 30 min
Kichererbsenbällchen mit Süßkartoffelpüree (vegan)
45 Min
Karotten-Curry-Hirse mit Vogerlsalat und Buttermilch-Feta-Dressing
55 min
Paprika mit Tofu-Reis-Füllung und Tomatensauce
1h 45 min
Sellerie-Schnitzel mit Sesam-Panade und Kartoffelpüree
1h