Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 150 g Roggenmehl Type 1150
- 70 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- ½ TL Salz
- 60 g Wasser
Füllung
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 200 g Kartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 230 g Wasser
- 100 g rote Linsen
- 100 g rote Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Schmand
- 100 g Milch
- 3 Eier
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Curry, mild
- 20 g Paniermehl zum Bestreuen
- 30 g Butter, in Flöckchen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1375 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kürbis-Sellerie-Quiche
2h
Paprika-Ricotta-Quiche
2h
Porreewähe
1h 15 min
Zucchinitarte
45 Min
Kürbis-Feta-Quiche
45 Min
Möhrenquiche mit Salbei
1 godz. 35 min
Möhrenquiche
1h 30min
Porree-Feta-Tarte
2h
Möhren-Wirsing-Lasagne
2h
Kürbis-Frischkäse-Tarte
1h 30min
Hirseauflauf
1 godz. 10 min
Polenta mit Gemüse
1h 30min