Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 130 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 300 g Mehl
- 15 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 380 g Rote Bete, gegart, in Scheiben (1 cm)
- 50 g Zitronensaft
Belag und Fertigstellung
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g Schmand
- 120 g Schinkenwürfel, mager
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2261 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Pizza mit Radicchio und Schinken
1h
Sellerie-Möhren-Bratlinge
20 min
Rüben-Dinkel-Galette
2 godz.
Pikanter Kaiserschmarrn mit Leinöl-Kräuter-Creme
30 min
Zucchini-Pizza
1h 50 min
Möhrenquiche mit Salbei
1 Std. 35 Min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1h 20 min
Chinakohl-Pizza
1h 40 min
Roggentarte mit roten Linsen
2 godz.
Kürbispfannkuchen mit Petersilien-Dip
40 Min
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1h 20 min
Kürbisquiche
2 Std. 5 Min