Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Wasser
- 500 g Blumenkohl, in kleinen Röschen
- Butter zum Einfetten
- 2 EL Sesam
- 1 ½ TL Schwarzkümmel-Samen
- 2 rote Zwiebeln, mittelgroß
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 60 g Olivenöl
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 120 g Mehl
- 1 ½ TL Backpulver
- ½ TL Kurkuma
- 7 Eier
- ½ TL Chiliflocken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1238 kJ / 296 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1h
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1h 15 min
Spinatpfannkuchen vom Blech
35 Min
Paprika-Feta-Tarte
1h
Kartoffel-Rosenkohl-Quiche
1h 30min
Herzhafter Käsekuchen mit Auberginen und Tomaten
2h
Spinat-Pfannkuchen-Torte
1h 15 min
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1h 40min
Porree-Tomaten-Quiche
1h 40min
Blumenkohl-Quiche mit Spargel und Spinat
2h
Wirsingtarte
1h 30min
Kürbis-Feta-Quiche
45min