Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 60 g Dinkel
- 140 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 80 g vegane Margarine, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Wasser, kalt
- ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g vegane Margarine
- 400 g Hafercreme, vegan, zum Kochen (z. B. von Alnatura)
- 40 g Speisestärke
- 30 g Hafer-Schmelzflocken
- 30 g Sojamehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL geräuchertes Paprikapulver
- 1 rote Paprika, in Streifen (1 x 4 cm)
- 40 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 3 Stängel Thymian, abgezupft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1230 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Tomaten-Quiche
1h 45min
Vegane Bratwurst
1h 20min
Veganella - veganer Mozzarella-Ersatz
6 Std. 10 Min
Vegane Albóndigas
45 min
Veganer Käseersatz zum Überbacken
20 min
Espresso-Mandel-Veganisu
6h
Vegane Mandeltorte
9 godz. 30 min
Karotten-Zucchini-Kuchen (vegan)
1h 10min
Vegane Donauwellen
4 Std. 15 Min
Vegane Tomatensuppe mit Linsenbällchen
1h
Blumenkohl-Spinat-Lasagne
1h 45min
Vegane Rouladen mit Knödeln und Rotkohl
2h 20min