Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 10 g frischer Estragon, Blättchen abgezupft
- 100 g veganer Sauerrahm (z.B. Crèmesse oder selbst gemacht)
- 1 ½ TL Salz
- 100 g Karotten, in Stücken
- 100 g Gelbe Rüben, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 20 g Kapern, gesalzen
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Olivenöl
- 125 g Weißwein, trocken
- 300 g Wasser
- 20 g Maisstärke
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ TL Thymian, getrocknet
- 1 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen
- 300 g Tofu, natur, schnittfest
- 200 g Sojasahne
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1144 kJ / 273.4 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 14.5 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 1127.7 mg
Alternatieve recepten
Erdäpfelgulasch (vegan)
1 Std. 10 Min
Pilzknöderl mit Krensauce (vegan)
45min
Kohlsuppe mit Tofu
1h 45min
Spinat-Tomaten-Quiche
1h 45min
Dinkelrisotto mit Mangold (vegan)
8 godz. 30 min
Tofu-Sellerie-Pfanne
1h 30min
Linsen mit Tiroler Knödeln (vegan)
1h 15min
Paprika mit Tofu-Reis-Füllung und Tomatensauce
1h 45min
Veganes Wiener Saftgulasch
1h
Vegane Eierspeise
10min
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50min
Karotten-Zucchini-Kuchen (vegan)
1 Std. 10 Min