Tofu-Kartoffel-Topf

Tofu-Kartoffel-Topf

4.0 69 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
4 Portionen

Ingrediënten

Marinierter Tofu
  • Rotwein
    120 g
  • Sojasauce
    25 g
  • Sahnealternative aus Soja (z.B. Soya Cuisine)
    120 g
  • Lorbeerblätter
    2
  • Rosmarin
    1 Stängel
  • Tofu, fest natur, gewürfelt (1 cm)
    200 g
    200 g Räuchertofu, gewürfelt (1 cm)
Tofu-Kartoffel-Topf
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Sesamöl hell
    30 g
  • Wasser
    400 g
  • Gemüsebrühe (für 0,5 l)
    ½ Würfel
    1 gestr. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
  • Kartoffeln, festkochend gewürfelt (1 cm)
    450 g
  • weiße Champignons, frisch geviertelt
    300 g
  • Tomatenmark
    25 g
  • Speisestärke (15 g)
    1 EL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    1 - 2 Prisen

Voeding per 1 Portion

Calorieën 291 kcal / 1217 kJ
Eiwitten 13 g
Vetten 14 g
Koolhydraten 26 g
Vezels 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...