Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gewürzpaste:
- 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 20 g Mandeln
- 1 EL geriebene Zitronenschale
- 20 g Paniermehl
- 60 g Olivenöl
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Eintopf:
- 300 g Wirsing, in Stücken
- 3 rote Zwiebeln, halbiert
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (Öl auffangen)
- 20 g Olivenöl
- 1000 g Wasser
- 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- 120 g Sonnenweizen (Ebly)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ Bund Thymian, abgezupft
- 1 Dose weiße Bohnen (ca. 800 g), abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1558 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 11.9 g
Alternatieve recepten
Kichererbsen-Eintopf
30 Min
Gewürzreis mit Studentenfutter und Spinat
40 Min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Minestrone mit Kichererbsen
13h
Arabischer Eintopf Koshari
35min
Bolivianischer Reis-Pilaf
1h
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 Min
Grüne Nudeln mit Linsen-Curry
20min
Weiße Bohnen/Kidneybohnen (Trockenprodukt) garen
14 Std.
Kohlsuppe mit Tofu
1 Std. 45 Min
Italienischer Gemüseeintopf
40 Min
Dinkel-Gemüse-Topf mit Sojawürstchen
1 Std. 30 Min