Kichererbsenfladenbrot mit Curry-Gemüsedip
TM6 TM5

Kichererbsenfladenbrot mit Curry-Gemüsedip

4.0 (50 beoordelingen)

Ingrediënten

Kichererbsenfladenbrot

  • 280 g Kichererbsen, getrocknet
  • ½ TL Kreuzkümmel, ganz
  • 200 g Wasser
  • 50 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
  • ½ TL Salz
  • 1 TL Backpulver
  • 1 EL Sesam

Curry-Gemüsedip

  • 30 g Olivenöl
  • ½ TL Koriandersamen
  • ½ TL Kreuzkümmel, ganz
  • 1 TL Currypulver
  • 1 TL Knoblauch, granuliert
  • 100 g Melanzani, in Würfeln (1 cm)
  • 100 g Zucchini, in Würfeln (1 cm)
  • 80 g stückige Tomaten, aus der Dose
  • ½ TL Salz
  • 1 EL frischer Koriander, grob gehackt

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2011 kJ / 480 kcal
Eiwitten
15 g
Koolhydraten
35 g
Vetten
29 g
Vezels
12 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten