Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g Wasser
- 1 ¾ TL Salz
- 150 g Quinoa
- 300 g Hokkaido-Kürbis, in Streifen (1 x 4 cm)
- 200 g Rosenkohl, halbiert
- 100 g Walnüsse, halbiert
- 2 TL Curry und etwas mehr zum Würzen
- 2 EL Agavendicksaft
- 1 Orange, unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 1 Chili, getrocknet
- ¼ TL Pfeffer
- 30 g natives Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 938 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40 min
Hirse-Brokkoli-Salat
1h
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1h
Bunter Quinoa-Salat
50min
Papaya-Linsen-Salat
25min
Kichererbsensalat mit Pampelmuse und Hähnchen
45 min
Kürbis-Pastinaken-Salat
25min
Lauwarmer Blumenkohl-Kürbis-Salat
35min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35min
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40 min
Quinoa-Tabouleh
40 min