Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
TM5 TM6

Blumenkohl-Kichererbsen-Salat

3.9 (146 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 140 g Kichererbsen, aus der Dose
  • 3 Stängel Koriander und etwas mehr zum Garnieren
  • 1 TL Curry, mild
  • 25 g Öl
  • 300 g Blumenkohl, in kleinen Röschen
  • 1 rote Paprika
  • 25 g Tahin
  • 20 g Limettensaft
  • 1 TL Agavendicksaft
  • ½ TL Kurkuma
  • ¾ TL Salz
  • 2 EL Rosinen
    of 2 EL Cranberrys, getrocknet
  • 100 g Babyspinat, frisch

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1685 kJ / 400 kcal
Eiwitten
15 g
Koolhydraten
33 g
Vetten
21 g
Vezels
11.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten