Blumenkohl-Kichererbsen-Salat

Blumenkohl-Kichererbsen-Salat

3.9 180 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
2 Portionen

Ingrediënten

  • Kichererbsen aus der Dose
    140 g
  • Koriander und etwas mehr zum Garnieren
    3 Stängel
  • Curry mild
    1 TL
  • Öl
    25 g
  • Blumenkohl in kleinen Röschen
    300 g
  • rote Paprika
    1
  • Tahin
    25 g
  • Limettensaft
    20 g
  • Agavendicksaft
    1 TL
  • Kurkuma
    ½ TL
  • Salz
    ¾ TL
  • Rosine
    2 EL
    2 EL Cranberrys, getrocknet
  • Babyspinat, frisch
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 15 g
Calorieën 1685 kJ / 400 kcal
Vetten 21 g
Vezels 11.3 g
Koolhydraten 33 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...