Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 Datteln, entsteint
- Minze, abgezupft, zum Garnieren
- 1 gelbe Paprika (ca. 150 g), in Stücken
- 1 rote Paprika (ca. 150 g), in Stücken
- 400 g Blumenkohl, in kleinen Röschen
- ¼ TL Zimt
- ¼ - ½ TL Chiliflocken (z.B. Pul Biber)
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin)
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Tahin
- 10 g Zitronensaft
- 15 g natives Olivenöl
- 1 TL Sesam, geröstet, zum Garnieren (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 620 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotkohl-Bulgur-Salat
35 Min
Fenchel-Orangen-Salat
10 min
Winterlicher Quinoasalat
40min
Rotkohl-Kokos-Slaw
20 min
Blumenkohl-Zucchini-Salat
15min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30min
Blumenkohl-Taboulé
2 godz. 25 min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15min
Kürbis-Taboulé
10 min
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40min
Rotkohl-Mango-Salat mit Koriander und Erdnüssen
10 min
Quinoa-Tabouleh
40min