Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 TL Fenchelsaat
- 200 g Fenchelknolle mit Fenchelgrün
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Pinienkerne (siehe Tipp)
- 130 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1898 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Fenchel-Tomatensugo mit Salami
25min
Mangold-Ingwer-Suppe
40min
Gelbe-Bete-Risotto
2 godz.
Grünkohl-Aprikosen-Aufstrich
10 min
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1h 50min
Grüne Erbsen-Hummus
20min
Spinat-Pesto
10 min
Rote Linsen-Fenchel-Aufstrich
1 godz.
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
Rote-Bete-Cashew-Mus mit Meerrettich
10 min
Grünkohlaufstrich
30min
Rote-Bete-Hummus
50min