Apparaten en accessoires
Weiße-Bohnen-Dip
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Rosmarin abgezupft2 Stängel
-
Knoblauchzehen2
-
Olivenöl50 g
-
weiße Bohnen (à 425 g), abgetropft2 Dosen
-
Salz1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Gemüsefond100 g
-
geriebene Zitronenschale1 TL
-
Cayenne-Pfeffer1 Prise
-
Crème fraîche40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
12 g
Calorieën
1263 kJ /
299 kcal
Vetten
16 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Hummus, grüne Tahina und israelischer Salat
40min
Hummus von Rote Bete
15min
Tabouleh
15min
Hummus
20min
Hummus aus dicken Bohnen
1u. 15min
Hummus
10min
Bohnendip mit Chiliöl
45min
Auberginenpüree
30min
Auberginencreme "Orient"
2u.
Grüne Erbsen-Hummus
20min
Kichererbsenpaste - Humus
13u.
Möhren-rote-Linsen-Hummus
25min