Apparaten en accessoires
Weiße-Bohnen-Dip
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Rosmarin abgezupft2 Stängel
-
Knoblauchzehen2
-
Olivenöl50 g
-
weiße Bohnen (à 425 g), abgetropft2 Dosen
-
Salz1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Gemüsefond100 g
-
geriebene Zitronenschale1 TL
-
Cayenne-Pfeffer1 Prise
-
Crème fraîche40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
12 g
Calorieën
1263 kJ /
299 kcal
Vetten
16 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Gemüse-Hummus
10min
Hummus
20min
Hummus aus dicken Bohnen
1u. 15min
Hummus
10min
Avocado-Bohnen-Hummus
10min
Auberginencreme "Orient"
2u.
Grüne Erbsen-Hummus
20min
Tahin-Joghurt-Dip - Yoğurtlu Tahin Soslu
5min
Grüner Hummus
10min
Rote-Bete-Hummus
50min
Möhren-rote-Linsen-Hummus
25min
Kichererbsenpaste - Humus
13u.