Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Wasser
-
¾
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Bulgur, grob
- 40 g Zitronensaft
- 70 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 400 g Rotkohl, in Stücken (4 cm)
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 1 Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 150 g Orangensaft
- 1 TL Honig
- 100 g Feta, grob zerkrümelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2263 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 Min
Kürbis-Pastinaken-Salat
25min
Gemüse-Taboulé
1 Std. 45 Min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 Std.
Auberginen-Bulgur-Salat
1 Std. 30 Min
Blumenkohl-"Taboulé"
10 Min
Kürbis-Taboulé
10 Min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40 Min
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40 Min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15 Min
Orangen-Rotkohl-Salat mit Datteln
10 Min
Rote-Bete-Salat mit Halloumi
15 Min