Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g Wasser
- 60 g Beluga Linsen, getrocknet
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 150 g Hirse
- 150 g Erbsen, TK
- Minze zum Garnieren
- 1 Schalotte
- 50 g Balsamico, hell
-
20
g Kokosblütensirup
of 20 g Honig, flüssig - 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1524 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hirse-Brokkoli-Salat
1 Std.
Papaya-Linsen-Salat
25 Min
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1 godz. 10 min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45min
Winterlicher Quinoasalat
40 min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45min
Lauwarmer Gerstensalat mit Fenchel und Birne
35 Min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15 Min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 Min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40 min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 Std.
Quinoa-Tabouleh
40 min