Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g Sesam, geschält
- 1 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Sumach
- 1 Schalotte, halbiert
- 50 g Rotweinessig
- 20 g Zitronensaft
- 1100 g Wasser
- 20 g Grenadinesirup
- 1 ¾ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 50 g Olivenöl
- 400 g Rote Bete, jung, mit Schale
- 150 g Bulgur, grob
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Prise Zimt
- 1 Dose Kichererbsen (400 g), abgetropft
- 2 Mini-Römersalate, quer in ca. 2 cm breite Streifen
- 200 g Schafskäse, cremig, zerbröselt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2411 kJ / 575 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 30 g
Alternatieve recepten
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45min
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1h 10min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30min
Quinoasalat mit Granatapfel und Kürbis
1h
Veganer Brokkoli-Couscous-Salat
50min
Couscous-Tahin-Bowl
35 min
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50min
Tabouleh mit Aprikosen
35 min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40min
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40min
Rotkohl-Bulgur-Salat
35 min
Quinoa-Tabouleh
40min