Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
TM5 TM31 TM6

Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen

4.4 (145 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 25 g Sesam, geschält
  • 1 TL Thymian, getrocknet
  • ½ TL Majoran, getrocknet
  • 1 TL Sumach
  • 1 Schalotte, halbiert
  • 50 g Rotweinessig
  • 20 g Zitronensaft
  • 1100 g Wasser
  • 20 g Grenadinesirup
  • 1 ¾ TL Salz
  • 3 Prisen Pfeffer
  • 50 g Olivenöl
  • 400 g Rote Bete, jung, mit Schale
  • 150 g Bulgur, grob
  • 1 Lorbeerblatt, getrocknet
  • 1 Prise Zimt
  • 1 Dose Kichererbsen (400 g), abgetropft
  • 2 Mini-Römersalate, quer in ca. 2 cm breite Streifen
  • 200 g Schafskäse, cremig, zerbröselt

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2411 kJ / 575 kcal
Eiwitten
19 g
Koolhydraten
50 g
Vetten
30 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten