Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Aubergine, in Stücken
- 3 ½ TL Salz
- 350 g Bulgur, grob
- 850 g Wasser
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 140 g Orangensaft
- 120 g Erdnusscreme, fein
- 40 g Balsamico, hell
- 20 g Honig, flüssig
- ½ TL Pfeffer
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Anissamen
- 400 g gelbe Paprika, in Stücken
- 400 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- 70 g Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1150 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa-Salat mit Zucchini und Möhren
1 Std. 45 Min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2 godz. 45 min
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50 Min
Quinoa-Tabouleh
40 Min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45 Min
Rotkohl-Bulgur-Salat
35 min
Caponata-Crostini
4 godz. 40 min
Auberginenpüree
1 Std. 30 Min
Bunter Quinoa-Salat
50 Min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 Std.
Bulgur-Salat mit Rucola, Pfirsich und Avocado
35 min
Auberginen-Kichererbsen-Röllchen
1h 20min