Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
- 600 g Gelbe Bete, mit Schale (ca. 10 cm Ø)
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 2 Schalotten
- 20 g Öl
- 250 g Risottoreis (ca. 18-20 Minuten Garzeit)
- 150 g Weißwein
- 600 g Geflügelfond
- ½ TL Salz
- 20 g Butter
- 40 g Rucola
- 80 g Ziegenfrischkäse, zerzupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2571 kJ / 614 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mangoldrisotto
50min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45min
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1 godz. 20 min
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1h
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 min
Grünkohlrisotto
40min
Fenchel-Risotto
40min
Topinamburpüree
40min
Grünkohl-Quiche
1h 30min
Grünkohl-Risotto
50min
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35 min