Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Mangold
- 500 g Gnocchi (aus dem Kühlregal)
- 400 g Gemüsefond
- 1 Knoblauchzehe, in Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Streifen
- 200 g Cherry-Tomaten
- 60 g Öl
- 180 g Zwiebeln, geachtelt
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 200 g Schafskäse, zerbröselt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2400 kJ / 573 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelbe-Bete-Risotto
2h
Mangoldrisotto
50 Min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 Min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 Std.
Grünkohl-Paprika-Salat
1h 15min
Mangold-Curry mit Hähnchenbrust
45 Min
Fenchel-Tomaten-Pasta
45 Min
Fenchel-Apfel-Salat
10min
Fenchel-Orangen-Salat
10min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35 Min
Rote-Bete-Salat mit Halloumi
15min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15min